Az Általános Iskola nevelőtestülete az Illés-tónál értékelt

A 62 fős nevelőtestület a 715 tanuló 30 osztályban, a 2015/16-os tanévben végzett munkáját, a munkatervben vállalt feladatok teljesülését, a tanulmányi eredményeket, sikereket értékelte. Dr. Szabó Ildikó igazgatónő beszámolója után a 10 munkaközösség vezetője adott átfogó értékelést a tanévről.


KEOL cikk


Családi nap

Harmadik éve rendezi meg a Kecskeméti Református Általános Iskola az Újkollégium udvarán a családi napját. Az idei programot szombat délután szervezték meg az iskolában: ezúttal is nagy sikert aratva.


KEOL cikk


A Református Általános Iskolával ismerkedtek a leendő elsősök

A 96 kisgyermek először osztályonként ismerkedős játék keretében találkozott tanítóival, majd az Újkollégium dísztermében bibliai történetet bemutató bábelőadást tekintett meg. Végül kötetlen játékkal zárták a délelőttöt a tornateremben.


KEOL cikk


Struccokkal táncoltak a tanárnők

Negyedszer rendezték meg idén a kollégium konviktusában a Református Általános Iskola szülői bálját. A több mint 200 szülő és pedagógus ezúttal is rendkívül jól érezte magát. A "Fények Éjszakája 2016" nevet kapott bálban pedig a hangulatot a végletekig fokozta a tanárnők fergeteges tánca.


KEOL cikk


SZülői bál 2015

A galéria képei a február 13-i szülő bálon készültek, amit a tanárok fekete-fehér tánca színesített. A talpalávalót a Casino zenekar húzta. A bál teljes bevételét az általános iskola eszközparkjának fejlesztésére fordítjuk.


Köszönjük a szülők támogatását, a felajánlott tombolaajándékokat és részvételét.


GalériaÓriási volt a tanárnők tánca a Református Általános Iskola szülői bálján

A báli vendégeket dr. Szabó Ildikó, az iskola igazgatónője és Ferenczy Zoltán tanár úr cigánymeggy pálinkával fogadták. A vendégek között volt Kuti József református elnöklelkész és Varga Nándor lelkipásztor, az Igazgatótanács elnöke...
KEOL cikk

YouTube videó